Architecture

HILLSIDE'S CONJUNCTION

Tran Bao Phong, Dao Xuan Long
Hanoi Architectural University
Vietnam

Project idea

The project includes a main building block and a parking lot in the east. The building consists of two commercial blocks, curved by the site's contour lines and connected by a central circle.

Project description

Because the resort's development will have an influence on the surrounding area, our team opted to design the project in a biophilic approach to assist reduce the impact on the natural environment. This will allow guests to the resort feel more connected to nature and also a good starting point for exploring adjacent locations such as the ancient village of Starigrad or the Paleknica National Park.

Technical information

Technical information: Large hard glass panes, wood, and steel bars are among the materials used in the construction. We also employ rainwater collection systems and solar panels on the toughened glass roof.

Zones

ZONE 4, commercial centre

Dokumentace

Show PDF 1

Copyright © 2023 INSPIRELI | All rights reserved. Use of this website signifies your agreement to the Terms of Use, Privacy Policy, and use of cookies.