Architecture

HEPTA - TATION

Reynata Ayrin
Ciputra University
Indonesia

Project idea

A collaborative building that is dedicated to the user with a modern sustainable concept with the aim of preserving the environment while ensuring the comfort of its users.

Project description

It is made to ensure user's comfort by not supporting the environment around the building.

Technical information

Made with glass exterior to maximize the use of sunlight both as indoor lighting to reduce the use of artificial lighting as well as being able to function to warm the building during winter. Concrete frame to make sure the firmness and the strength of the building. As well as metal facade that acts as the building skin to help filter out the amount of sunlight.

Copyright © 2022 INSPIRELI | All rights reserved. Use of this website signifies your agreement to the Terms of Use, Privacy Policy, and use of cookies.